LOGO LATEN ONTWERPEN?

Bij Papers & Pixels in Tielt

WAAROM EEN LOGO UIT TIELT?

U hebt uw bedrijf net opgestart en bent op zoek naar een logo om zo uw eigen, unieke identiteit te creëeren? Of bestaat u al enkele jaren en wordt het tijd om uw huidig logo een make-over te geven? Dan kan u natuurlijk op zoek gaan naar Google en gebruik maken van één of andere online tool, maar dan zal je natuurlijk geen uniek logo hebben. Daarnaast zal je dit logo ook enkel in slechte kwaliteit kunnen downloaden, vergeet het dus maar om je logo duidelijk op een affiche te zetten, laat staan op een groot spandoek of uw bedrijfswagen. Dan laat u toch liever een uniek logo op maat ontwerpen, niet?

Natuurlijk zou het handig zijn als dit logo ook nog eens dicht bij huis ontworpen wordt. Dat snappen we wel, kwestie van niet te veel tijd te verliezen met verplaatsingen voor afspraken, kennis van de regio (en dus van uw klanten),… Dan zal u in Papers & Pixels de perfecte partner vinden! Papers & Pixels is een rasecht Tielts bedrijf. Wij kennen de regio waarin u actief bent dus als geen ander en houden er ook zelf een regionale aanpak op na. Afspraken kunnen makkelijk vastgelegd worden na de normale werkuren, want wij weten ook wel dat u als zelfstandige of als zaakvoerder van een KMO niet enkel van negen tot vijf werkt. Zelf doen we dit ook niet, laten we het dus maar een gezonde Tieltse ondernemersdrang noemen.

papers and pixels huisstijl mockup - grafisch ontwerp

HOE GAAN WE TE WERK?

Onderzoek en kennismaking

Tijdens een eerste gesprek gaan we op zoek naar de stijl, vormen en kleuren die uw voorkeur krijgen.

Opmaak van drie voorontwerpen

Aan de hand van de ingewonnen informatie maken wij drie basislogo’s waarop kan worden verdergebouwd.

Beoordeling en aanpassing

We beoordelen samen de drie voorontwerpen en passen aan waar nodig tijdens 3 aanpassingsrondes.

Aanlevering van uw definitieve logo

U krijgt van ons het definitieve logo in alle bestandsformaten die u wenst (inclusief het vectoriële logo).

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

TEVREDEN KLANTEN

LOGO LATEN ONTWERPEN IN TIELT?

Vraag extra informatie of een offerte op maat.

PAPERS & PIXELS

Bij Papers & Pixels kan je terecht voor webdesign, grafisch ontwerp van logo's, affiches, posters, flyers, brochures, visitekaartjes,... en alle vormen van online marketing.

© Papers&Pixels

CONTACT

Abeelstraat 3, 8700 Tielt
+32 498 79 53 22
info@papersandpixels.be