Over Papers & Pixels

Opgericht door Martijn Deruyck.

What’s in a name

 

Paper (zelfstandig naamwoord): 

(blad/vel) papier, papiertje: on paper op papier
Dit staat bij ons voor het offline gedeelte met veel grafische ontwerp

Pixel (zelfstandig naamwoord): 

gekleurde punt op het beeldscherm van de computer of in een digitaal beeld
Dit omvat zowel webdesign als alle online marketing en zelfs fotografie.

Martijn Deruyck, oprichter van Papers & Pixels

“Op 17-jarige leeftijd richtte ik mijn eigen wielerploeg op. Dit bleek de ideale leerschool voor heel wat zaken, waaronder ook grafisch ontwerp (wieleroutfit, logo’s, affiches en flyers…) en websdesign. Aan het einde van mijn bacheloropleiding Sportmanagement aan Vives Brugge liep ik stage op de marketingafdeling van de Koninklijke Belgische Wielrijdersbond (KBWB). Daar leerde ik dan weer mijn passie voor marketing kennen.”

“Dit zorgde ervoor dat ik nog een extra bacheloropleiding volgde: een bachelor Marketing aan de HoGent. Hier kreeg ik dan ook de basisprincipes van digitale marketing mee. Na deze opleiding ging ik aan de slag bij Inofec Kantoormeubelen als Allround online marketeer. Daar verzorg ik tot op heden nog alle online en offline marketing.”

“Nadat ik afstudeerde bleef ik mijn kennis van digitale marketing uitbreiden door talloze online cursussen te volgen en gespecialiseerde boeken te lezen. In juli 2016 besliste ik om Papers & Pixels op te richten als bijberoep. Ik behaalde sindsdien heel wat certificaten, waaronder het Google Digitaal Atelier-certificaat, Google AdWords certificaat, Bing Advertising certificaat en enkele Hubspot marketing certificaten.”

Martijn Deruyck
Zaakvoerder Papers & Pixels

Papers & Pixels

Wij ontwerpen stijlvolle logo's, huisstijlen en drukwerk en dito websites. Samen met de juiste online marketing streven wij naar resultaat voor jouw bedrijf of onderneming!

Onze certificaten

 

       

 

         
 

         

Grafisch
ontwerp
Online
marketing

Webdesign

Bedrijfsfotografie

Wil je een gratis analyse van jouw huidige website?