Webdesign

Een website als online visitekaartje
Azaaro huisstijl mockup - grafisch ontwerp
WEBDESIGN
Uw online visitekaartje
Een website is een online visitekaartje. Bij Papers & Pixels maken we websites die de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelen en voor een blijvende indruk zorgen bij de bezoekers.
HOE GAAN WE TE WERK?
1

Kennismaking en overleg

Tijdens een eerste gesprek gaan we op zoek naar de stijl, vormen en kleuren die uw voorkeur krijgen.

2

Website ontwerpen

Aan de hand van de ingewonnen informatie beginnen wij met het bouwen van uw website.

3

Beoordeling en lancering

We beoordelen samen de website en passen aan waar nodig zodat uw website online kan gaan.

4

Onderhoud en online marketing

Na de lancering van uw website verzorgen wij het onderhoud en eventuele verdere online marketing.

KENMERKEN VAN ONZE WEBSITES

Prachtig design

We streven steeds naar het mooiste design voor jouw website.

SEO

We zorgen ervoor dat jouw website eenvoudig te vinden is via Google.

Fully responsive

Onze websites zijn ook op mobiele apparaten te bekijken.

Wordpress CMS

Je kan gemakkelijk zelf inhoudelijke aanpassingen maken aan uw website.

Steeds tot uw dienst

Wij staan steeds tot uw dienst voor aanpassingen.

Gepersonaliseerde e-mails

Er kunnen gepersonaliseerde e-mailadressen aan jouw website worden gekoppeld.
EXTRA OPTIES

voor een nog betere website

Landingspagina's

Een landingspagina wordt gebruikt om een bepaald doel te bereiken. Vaak is dit bijvoorbeeld het deelnemen van de bezoeker aan een bepaalde wedstrijd, het inschrijven op een nieuwsbrief… De bezoeker komt hierbij op de pagina terecht door op een link te klikken of een QR-code te scannen. Hier kan men dan vaak de opzet van de wedstrijd en het reglement lezen, of een contactformulier invullen om deel te nemen.

Op de landingspagina voor een nieuwsbrief vindt de bezoeker vaak een korte voorstelling van het bedrijf en/of het type nieuwsbrief terug, vergezeld van een opt-in formulier waarmee men zich op de nieuwsbrief kan inschrijven.

Webshop
De prijs voor een webshop is afhankelijk van de grootte ervan en het aantal producten dat u verkoopt. Contacteer ons voor meer informatie.
Frequente aanpassingen

Nadat je website online staat kunnen er nog steeds aanpassingen doorgevoerd worden. Bij elk type website krijgt u enkele uren gratis aanpassingen aan uw website. Indien uw aanpassingen langer duren, of u deze gratis uren reeds opgebruikt hebt, gebeurt dit aan vast uurtarief, waarbij er minimum één uur in rekening gebracht wordt. 

Extra pagina's

Extra pagina’s kunnen steeds toegevoegd worden, zowel tijdens het ontwerpproces als erna.

A/B testing

Bij A/B-testing bouwen we bij sommige onderdelen van uw website twee verschillende versies. Deze versies worden automatisch afgewisseld bij de bezoekers van jouw website, waarna we kunnen kijken welke versie voor de meeste positieve reacties zorgt. Deze versie wordt dan als definitieve versie ingesteld.

Continue veranderingen / nieuwsberichten

Wanneer je geregeld nieuwe dingen op je website moet plaatsen, bijvoorbeeld wanneer uw website ook een blog heeft, dan kan er afgesproken worden om deze taak door ons te laten volbrengen als webmaster. Dit gebeurt aan een vast uurtarief, waarbij er minimum een half uur in rekening gebracht wordt. 

Nog beter vindbaar in Google

Bij elke website zit een SEO optimalisatie-pakket inbegrepen. Mits een kleine meerkost kan u steeds voor een extra SEO optimalisatie-pakket kiezen, om zo nog makkelijker teruggevonden te worden in zoekmachines zoals Google.

SEO optimalisatie gebeurd echter niet alleen op uw website, maar ook daarbuiten. Jaar na jaar worden zaken als reviews, een Google Business-account, social media, vermeldingen op andere websites… belangrijker voor Google. Al deze verwijzingen naar jouw bedrijf bevestigen namelijk dat het om een kwalitatief en professioneel bedrijf gaat dat echt bestaat. Wij kunnen, naar gelang jouw wensen en budget, ervoor zorgen dat ook jouw bedrijf binnenkort voor Google ook binnen die groep van kwalitatieve en professionele bedrijven valt.

Extra e-mailadressen

Er kunnen altijd extra e-mailadressen aangemaakt worden.

ENKELE TEVREDEN KLANTEN
TEVREDEN KLANTEN
WEBDESIGN

Vraag om extra informatie of een offerte op maat.

Selecteer de extra opties die u wilt toevoegen:

Selecteer de andere diensten waarin u interesse hebt:

PAPERS & PIXELS

Bij Papers & Pixels kan je terecht voor webdesign, grafisch ontwerp van logo's, affiches, posters, flyers, brochures, visitekaartjes,... en alle vormen van online marketing.

© Papers&Pixels

CONTACT

Abeelstraat 3, 8700 Tielt
+32 498 79 53 22
info@papersandpixels.be