Een website laten maken in Tielt?

Een Tieltse website als online visitekaartje

WAAROM EEN WEBSITE UIT TIELT?

U hebt ervoor gekozen om een website te laten maken. Goed zo! Maar hoe gaat u nu te werk? U kan ervoor kiezen om zelf een website te bouwen, met meestal heel wat gesukkel en gevloek tot gevolg. Dan maar eens op zoek gaan op Google naar hoeveel het kost om een website te laten maken… Bij voorkeur in de regio van Tielt, dicht bij huis! Zo bent u waaschijnlijk bij Papers & Pixels terecht gekomen, niet?

Papers & Pixels is een rasecht Tielts bedrijf en kent dus als geen ander de regio waarin u actief bent. Door onze regionale aanpak kan er vlot overlegd worden of een afspraak vastgelegd worden, ook na de normale werkuren. Wij weten namelijk ook wel dat u als zelfstandige of als zaakvoerder van een KMO niet enkel van negen tot vijf werkt. Zelf doen we dit ook niet, laten we het dus maar een gezonde Tieltse ondernemersdrang noemen.

Wij bieden u drie verschillende basisformules voor uw nieuwe website (Basic, Medium en Pro), afhankelijk van het aantal pagina’s. Bij elk van deze formules streven we er telkens naar om een website aan te leveren die perfect aansluit bij uw verwachtingen en die de identiteit van uw bedrijf weerspiegeld. Een echt online visitekaartje dus!

BASIC WEBSITES

MEDIUM WEBSITES

PRO WEBSITES

ONZE REFERENTIES

WEBSITE LATEN MAKEN?

Vraag om extra informatie of een offerte op maat.

PAPERS & PIXELS

Bij Papers & Pixels kan je terecht voor webdesign, grafisch ontwerp van logo's, affiches, posters, flyers, brochures, visitekaartjes,... en alle vormen van online marketing.

© Papers&Pixels

CONTACT

Abeelstraat 3, 8700 Tielt
+32 498 79 53 22
info@papersandpixels.be